gazduire web create web design

Turcii spun că Adrian Mutu este la un pas de a semna cu o echipă din Ţara Semilunei. Are oferte de la cinci cluburi

Turcii spun că Adrian Mutu este la un pas de a semna cu o echipă din Ţara Semilunei. Are oferte de la cinci cluburi
gazduire web create web design

Turcii susţin că Mutu se află pe lista mai multor cluburi din prima ligă. Adrian Mutu ar fi primit oferte de la cinci echipe din Turcia. Adrian Mutu a preluat naţionala României de tineret în ianuarie 2020.

 
Adrian Mutu este curtat de mai multe echipe din Turcia şi ar fi luat chiar şi o decizie în ceea ce priveşte viitorul său, a anunţat duminică presa turcă, citând agenţia de presă Demirören (DHA).

Conform DHA, impresarul turc al lui Adrian Mutu ar fi primit oferte de la cinci echipe din Turcia, prin intermediul unei agenţii de impresariat germane, echipe cu care acesta a şi avut negocieri preliminare.

Numele acestor echipe sunt încă păstrate secret, dar sursa citată susţine că actualul antrenor al selecţionatei U21 a României ar fi luat deja o decizie la sfatul managerului său.

Aceeaşi sursă menţionează că Adrian Mutu va merge la Istanbul zilele următoare pentru a definitiva detaliile noului său contract.

Adrian Mutu a preluat naţionala României de tineret în ianuarie 2020 şi a calificat echipa la Campionatul European de tineret din primăvară, unde tricolorii vor întâlni Germania, Ungaria şi Olanda.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *