Trupa ONE a lansat un nou videoclip, pentru piesa “Till the end of time (by Play and Win)”

Trupa ONE a lansat un nou videoclip, pentru piesa “Till the end of time (by Play and Win)”
gazduire web create web design

Criss si Vlad sunt protagonistii unor scene spectaculoase, pline de iubire, energie, romantism si senzualitate, in cel cel de-al doilea videoclip al trupei ONE, pentru piesa “Till the end of time (by Play and Win)”, lansat vineri seara, impreuna cu MediaPro Music.

 

 
Criss si Vlad sunt protagonistii unor scene spectaculoase, pline de iubire, energie, romantism si senzualitate, in cel cel de-al doilea videoclip al trupei ONE, pentru piesa “Till the end of time (by Play and Win)”, lansat vineri seara, impreuna cu MediaPro Music.

Filmarile au avut loc la studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Liviu Neagoe, si au durat aproape 20 de ore. Unul dintre momentele “hot” ale clipului este acela in care Criss apare intr-o cada neagra, fabricata special pentru acest videoclip de Martplast, plina cu mere rosii, care plutesc in apa. Un alt moment special este cel in care Criss si Vlad sunt imbratisati, inconjurati de o “perdea” de becuri.

Ne-a placut foarte mult scenariul, a fost facut special pentru noi si ne reprezinta. Ne veti vedea in ipostaze noi, neobisnuite, care speram sa va placa. Mesajul clipului este insa simplu: ne iubim, suntem indragostiti, iar sentimentele noastre sunt atat de puternice, incat vor dura toata viata, till the end of time”, au spus Criss si Vlad.

Mai mult decat atat, Criss si Vlad au plecat la inceputul acestei luni in primul lor turneu national. Primul concert din cadrul turneului a avut loc la Targu-Mures (8 noiembrie, Centrul Cultural “Mihai Eminescu”). Urmatoarele orase in care fanii ONE si-au putut vedea idolii au fost Cluj-Napoca (9 noiembrie, Club Ring) si Oradea (10 noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor). Criss si Vlad vor mai sustine spectacole la Timisoara (11 noiembrie, The Note Pub) si Deva (13 noiembrie, Teatrul de Arta).

Criss si Vlad isi vor incheia turneul national cu un concert special in clubul bucurestean Tribute, pe 17 noiembrie, de la ora 19. In cadrul acesti eveniment va avea loc si lansarea oficiala a albumului de debut al trupei, “Aprinde un vis”, un material discografic cu piese pline de iubire, care ilustreaza perfect clipele pe care le traiesc Criss si Vlad, zi de zi. Albumul poate fi descarcat si de pe iTunes, aici: https://itunes.apple.com/ro/album/aprinde-un-vis/id730183517.

Noul album contine noua piese originale, precum “Till the end of time” (by Play and Win), “Down Down”, “Aprinde un vis”, “Only lie” sau “Run for love” (by John Puzzle). Cei care vor cumpara albumul vor putea asculta si hiturile trupei ONE, “Un nou inceput” si “Ploaia mea”.

Toate concertele vor fi unplugged, iar repertoriul ales va fi unul cu totul special, ONE avand pregatite si multe suprize pentru cei prezenti. Criss si Vlad vor fi acompaniati de trei instrumentisti de exceptie: Cristi Comaroni la chitara, Alex Niculae la clape si David Hences la vioara. In plus, Bubu vine special din Statele Unite, unde urmeaza cursurile facultatii la „Berklee College of Music„, pentru a canta alaturi de prietenii sai la concertul din Tribute si pentru a le fi alaturi intr-un moment atat de important.

Biletele pentru spectacolele din tara se gasesc online pe www.myticket.ro magazinele Diverta si la casele de bilete si in. Biletele pentru concertul din Bucuresti pot fi achizitionate atat de pe www.myticket.ro, cat si direct din incinta clubului Tribute, in ziua evenimentului.

Mai multe detalii puteti gasi pe pagina de Facebook a trupei, https://www.facebook.com/one.paginaoficiala sau pe blogul ONE, http://oneband.ro.

Puteti urmari aici noul videoclip ONE – “Till The End of Time” (by Play & Win):

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 
GALERIE FOTO :

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *