Trucurile mamei sale, baza noii linii de produse de înfrumuseţare lansată de Jennifer Lopez

Trucurile mamei sale, baza noii linii de produse de înfrumuseţare lansată de Jennifer Lopez
gazduire web create web design

Sfaturile de frumuseţe ale mamei sale reprezintă fundaţia brand-ului JLo Beauty. Pentru a se menţine în formă Jennifer Lopez face multă mişcare de 3, 4 ori pe săptămână. Deşi s-a speculat de-alungul timpului că Jennifer Lopez ar fi apelat la intervenţii faciale, aceasta a negat toate zvonurile, afirmând că nu a apelat niciodată la chirurgie.

 

Jennifer Lopez îşi lansează prima gamă de produse beauty. După aproape 3  ani de aşteptări, vedeta a pus bazele unui brand de beauty în plină pandemie.

Recent J.Lo a postat pentru prima oara pe reţelele de socializare o imagine în care se află alături de mama sa. Postarea a primit o mulţime de reacţii din partea fanilor care au rămas surprinşi de asemănarea dintre cele două.

Sfaturile de frumuseţe ale mamei sale reprezintă fundaţia brand-ului JLo Beauty.

„Când am crescut, mama, mătuşile, bunica foloseau uleiul de măsline şi era precum ingredientul secret pentru hidratarea pielii, a corpului, când e pielea aspră, pentru păr. Funcţionează foarte bine ca hidratare şi în redarea elasticităţii şi luciului pielii”, spune artista.

De alungul timpului s-a crezut că Jennifer Lopez a apelat la diverse intervenţii cosmetice sau chirurgicale doar pentru a avea un impecabil, însă vedeta a negat toate aceste zvonuri, afirmând că nu a apelat niciodată la aşa ceva.

„O parte din slujba mea constă în a fi foarte activă, să fac o mulţime de activitate fizică, să îmi impun să mă antrenez creându-mi o rutină. Încerc să fac de 3, 4 ori pe săptămână. Ca oricare altă persoană. Nu este uşor pentru mine, necesită multă muncă”, mărturiseşte J.Lo.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *