gazduire web create web design

Treat you better single-ul de debut de pe viitorul album Shawn Mendes

Treat you better single-ul de debut de pe viitorul album Shawn Mendes
gazduire web create web design

Artistul canadian Shawn Mendes a lansat cel mai nou single al sau, “Treat You Better”. Piesa este prima extrasa de pe mult-asteptatul album cu numarul doi din cariera lui Shawn, ce urmeaza sa fie lansat in toamna.

 

 
Artistul canadian Shawn Mendes a lansat cel mai nou single al sau, “Treat You Better”. Piesa este prima extrasa de pe mult-asteptatul album cu numarul doi din cariera lui Shawn, ce urmeaza sa fie lansat in toamna. Shawn va canta live piesa “Treat You Better” la emisiunea Today Show, vineri 8 iulie, in cadrul seriei de concerte in aer liber din aceasta vara. Artistul a impartasit cu fanii un sneak peak din “Treat You Better” cu un spot de promovare difuzat in timpul Premiilor Billboard 2016 si a dezvaluit mai multe secvente din piesa inaintea lansarii (inclusiv un tur virtual 3600 din studioul sau).

Cu prestatia live emotionanta, acustica a single-ului sau de success “Stitches”, in cadrul Premiilor Billboard 2016, Shawn Mendes a primit critici pozitive pentru versatilitatea sa. Revista Rolling Stone a desemnat aceasta  prestatie drept unul dintre cele bune momente ale serii, iar revista TIME  a mentionat ca “versatilul artist a trecut de la chitara acustica la pian in mijlocul piesei, demonstrandu-si calitatile vocale si talentul muzical”. “Stitches” a fost certificata cu discul de platina de 4 ori si a ajuns pe prima pozitie in topul radio US Pop and Hot, precum si in top 5 in Billboard Hot 100.

Pe langa ultimele retusuri pe care le face la urmatorul album, Shawn este in mijlocul unui turneu mondial sold-out (care a debutat cu un show special la faimoasa sala Radio City Music Hall din New York). Dupa ce, de curand, a terminat o serie de concerte in Europa, artistul va incepe turneul american pe 15 iulie in Boca Raton, Florida. Turneul va culmina pe 21 august cu un concert in fata unei multimi impresionante in orasul sau natal, Toronto, la prestigiosul Air Canada Centre. De acolo, Shawn va porni si catre concertele din Australia si Filipine.

Primul album al lui Shawn Mendes, “Handwritten” a fost lansat in aprilie 2015 si a debutat pe prima pozitie in topul Billboard Top 200 Album. Albumul a primit discul de platina, cu peste 2.5 milioane de unitati vandute global si 2.3 miliarde de stream-uri in intreaga lume. Shawn a castigat premiul “Favourite Breakthrough Artist” la People’s Choice Awards si a fost laureat al premiului “Best New Artist” la MTV Europe Music Awards. “Stitches” a ajuns in top 10 pe iTunes in peste 80 de tari si in primele 5 pozitii in topul global Spotify.

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *