gazduire web create web design

Tratamentul cu anticorpi dezvoltat de Eli Lilly, ineficient la pacienţii cu COVID-19. Anunţul companiei farmaceutice

Tratamentul cu anticorpi dezvoltat de Eli Lilly, ineficient la pacienţii cu COVID-19. Anunţul companiei farmaceutice
gazduire web create web design

Compania farmaceutică Eli Lilly nu are veşti bune. Tratamentul cu anticorpi dezvoltat de companie nu pare să aibă succes la bolnavii de COVID-19. Cele mai slabe rezultate se observă la pacienţii cu forme severe ale bolii provocate de coronavirus.

 

Una caldă, una rece: După ce AstraZeneca a transmis luni un mesaj optimist privind vaccinul anti COVID-19 dezvoltat de Universitatea din Oxford, compania Eli Lilly vine cu veşti proaste. Tratamentul cu anticorpi testat pe pacienţii infectaţi cu SARS-CoV-2 nu dă rezultate, cel puţin nu în cazul persoanelor în stare gravă.

Potrivit New York Times, testele nu se opresc aici, dar se vor concentra de acum înainte asupra bolnavilor cu forme uşoare şi a asimptomaticilor. Compania se declară optimistă că, dacă tratamentul e administrat rapid, imediat după contractarea virusului, atunci şansele de recuperare ar putea fi foarte bune.

Cu alte cuvinte, Eli Lilly anunţă că au oprit testele „din cauză că erau inutile, aşa cum de altfel se bănuia”, şi sugerează „cât de importantă este administrarea timpurie a tratamentului”, explică Dr. Eric Topol, expert în studii clinice la Institutul Scripps.

La mijlocul lunii octombrie, Eli Lilly a întrerupt testările pentru medicamentul anti COVID-19, din motive de siguranţă. Compania a aplicat la începutul aceleiaşi luni pentru o autorizaţie de urgenţă privind vaccinarea bolnavilor COVID-19 cu forme uşoare cu antitodul dezvoltat de ei, LY-CoV555. În septembrie, Eli Lilly a depus cererea după ce datele indicau că LY-Cov555 a ajutat la reducerea perioadei de spitalizare şi rata de internare la ATI a pacienţilor cu COVID-19.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *