Top Gun: Maverick – ce ne promite continuarea filmului legendar din anii 80, cu Tom Cruise în rolul principal

Top Gun: Maverick – ce ne promite continuarea filmului legendar din anii 80, cu Tom Cruise în rolul principal
gazduire web create web design

După mai bine de 30 de serviciu, unul dintre cei mai buni aviatori ai Marinei, Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) antrenează un detaşament de absolvenţi Top Gun pentru o misiune specializată pe care niciun pilot nu a mai văzut-o, Maverick îl întâlneşte pe Lt. Bradley Bradshaw (Miles Teller) , fiul regretatului prieten al lui Maverick. şi Lt. Nick Bradshaw, ofiţer de interceptare.

 

 

 
După mai bine de 30 de serviciu, unul dintre cei mai buni aviatori ai Marinei, Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) antrenează un detaşament de absolvenţi Top Gun pentru o misiune specializată pe care niciun pilot nu a mai văzut-o, Maverick îl întâlneşte pe Lt. Bradley Bradshaw (Miles Teller) , fiul regretatului prieten al lui Maverick. şi Lt. Nick Bradshaw, ofiţer de interceptare. Confruntându-se cu un viitor incert şi cu fantomele trecutului său, Maverick este atras într-o confruntare cu propriile sale temeri cele mai profunde, culminând cu o misiune care cere sacrificiul suprem de la cei care vor fi aleşi să-l zboare.

Top Gun: Maverick a avut premiera la CinemaCon pe 28 aprilie 2022 şi este programat să fie lansat în cinematografe în Statele Unite pe 27 mai 2022, de Paramount Pictures. La aceeaşi dată va fi lansat şi în cinematografele din România.

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *