Tonik Obiektiv și NAVI lansează single-ul „Până la ultima suflare”

Tonik Obiektiv și NAVI lansează single-ul  „Până la ultima suflare”
gazduire web create web design

Single-ul „Până la ultima suflare”, realizat în colaborare cu NAVI, este cea de-a doua melodie extrasă de pe EP-ul lui Tonik Obiektiv numit „Vibrații”, care se va lansa spre sfârșitul acestui an.

 

 

Single-ul „Până la ultima suflare”, realizat în colaborare cu NAVI, este cea de-a doua melodie extrasă de pe EP-ul lui Tonik Obiektiv numit „Vibrații”, care se va lansa spre sfârșitul acestui an.

Cu toții știm că drumul spre succes este presărat cu tot felul de obstacole și piedici, doar dragostea pentru pasiunea și visul tău te pot motiva să o faci PÂNĂ LA ULTIMA SUFLARE”, spune Tonik Obiektiv.

 “Tonik și cu mine ne doream de mulți ani să facem o piesă împreună și după ce m-a invitat la podcast-ul lui, s-au aliniat astrele. E un cântec despre pasiunea noastră pentru muzică, despre dăruire totală și încăpățânarea constructivă de a urmări un vis până în pânzele albe. De azi e al vostru – și poate fi despre orice, despre pasiunea voastră, despre ce vă doriți, despre lucrurile pe care toată lumea vă spune că nu le puteți face. Eu chiar cred că nimic nu e imposibil atâta timp cât îți dorești cu toată inima – și că atunci când simți că nu mai poți, întotdeauna mai poți puțin 🙂”, povestește NAVI.

Disher semnează productia beat-ului, la saxofon este Costin Anastasescu, iar acordurile de chitară îi aparțin lui Andrei Grigore. Înregistrările s-au desfășurat la CGR Studio și Demisec Records, iar de aranjament, mix și mastering s-a ocupat DaffOne.

Piesa beneficiază totodată și de un videoclip, în cadrul căruia apar în calitate de actori: Alesia Ioana, fiica cea mare a rapperiței Marijuana, fiind cel de-al doilea videoclip în care Alesia apare, dar și Andrei Berea, fiul binecunoscutului pilot de raliuri Alex Berea.

Filmările s-au desfășurat pe parcursul a două zile la Academia Titi Aur în Cocani, județul Dâmbovița, dar și în diferite locații din București. De realizarea clipului s-a ocupat Robert Bratu.

Despre Tonik Obiektiv:

Tonik Obiektiv este Artist, Compozitor, Fondatorul, realizatorul si prezentatorul emisiunii online Marpha Hip Hop și moderatorul podcast-ului CGR Live. Tonik Obiektiv a colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum: Grasu XXL, Dana Marijuana, Doddy, Cristina Spatar, Guess Who, Shobby, Cortes, Roxana Andronescu (Spin), DJ Undoo, Anonim, Mr. Levy, DJ Power pe Vinil, DJ WicKeD, DJ Nasa, DJ Amily, Tigaie (Royala Mare), Angeles, Mario V, Sotto Inteso, Barac, Dizzy (Morometzii), DJ Sonia (Veritasaga), Myc Ripley (SUA), Lion Messager si multi altii.

Despre NAVI:

NAVI este cântăreață și compozitor. Și-a făcut debutul solo în 2014, cu piesa „Picture Perfect”, iar în 2017 a apărut albumul ei de debut, „Songbird”, sub egida Electrecord, cu 14 piese compuse de Navi Grigore și Marian Nica.

La finalul anului 2022, NAVI și-a lansat și cel de-al doilea material discografic, „Lacrimi de Unicorn”, care este totodată și primul ei EP în limba română. Conține 6 piese indie-pop, disponibile pe toate platformele digitale de streaming și download.

Din 2019, NAVI are propriul studio în București, Demisec Records, unde compune atât pentru proiectele ei, cât și pentru alți artiști.

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *