Tom Cruise a venit cu elicopterul la premiera „Top Gun: Maverick”

Tom Cruise a venit cu elicopterul la premiera „Top Gun: Maverick”
gazduire web create web design

Premiera mondială a filmului „Top Gun: Maverick” a fost una plină de vedete, iar Tom Cruise a sosit cu elicopterul la Teatrul Lowry de la baza navală North Island din San Diego, scrie CNN.

 

 

Filmul vine la mai bine de trei decenii de la „Top Gun”, original din 1986, iar Cruise a fost încântat să arate publicului noul film.

„Vrea cineva să vadă un film într-un cinematograf? Haideţi să o facem!”, a spus el mulţimii. „Haideţi să aprindem focurile şi să dăm cu piciorul la cauciucuri”.

Cruise joacă din nou rolul pilotului locotenent Pete „Maverick” Mitchell în filmul care va avea premiera în cinematografe pe 27 mai.

În distribuţie mai sunt Jon Hamm, Miles Teller, Glen Powell şi Jennifer Connelly, ei fiind prezenţi la premieră. Filmul este regizat de Joseph Kosinski.

Filmul îl va arăta pe Maverick confruntându-se cu sentimentul de vinovăţie după moartea în zbor a celui mai bun prieten al său şi Nick „Goose” Bradshaw, care a fost interpretat de Anthony Edwards. Teller îl interpretează pe fiul adult al lui Bradshaw, Bradley „Rooster” Bradshaw.

De asemenea, din distribuţie mai fac parte Monica Barbaro, Jay Ellis, Lewis Pullman, Greg Tarzan Davis şi Danny Ramirez.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *