The Amsterdams lansează videoclipul piesei „Arrows”! Albumul „Eternity for Dummies” se va lansa pe 12 aprilie în Club Control.

The Amsterdams lansează videoclipul piesei „Arrows”!  Albumul „Eternity for Dummies” se va lansa pe 12 aprilie în Club Control.
gazduire web create web design

După „Winds Apart”, materialul unplugged lansat în 2013, The Amsterdams revin în 2016 cu noul album de studio: „Eternity for Dummies”.

 

 
După „Winds Apart”, materialul unplugged lansat în 2013, The Amsterdams revin în 2016 cu noul album de studio: „Eternity for Dummies”!

Concertul de lansare va avea loc marți, pe 12 aprilie la București în Club Control (str. Constantin Mille, nr. 4) începând cu ora 21:00 și va fi însoțit de un show vizual digital realizat de Buzilan Studio.

După aceea, trupa va mai susține concerte de lansare în următoarele orașe:

–          Cluj, 14 aprilie, Euphoria Music Hall (cal. Mănăștur, nr. 2-6)

–          Oradea, 22 aprilie, Bodega (str. Arany Janos, nr. 7)

–          Timișoara, 23 aprilie, The Note Pub (bd. Mihai Eminescu, nr. 2)

 

De pe noul album de studio cunoașteți deja piesa Arrows, lansată în concert acum câteva săptămâni, piesă care are acum și un videoclip oficial! Acesta a fost realizat de către Creative Division, producător Sorin Cucu, regia Andrei Lupu și Cristi Nedelciu. Fotografii making-of de la filmări găsiți pe pagina Creative Division –

The Amsterdams – Arrows (official video) :

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *