Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Tesla plimbăreaţă, dispărută în Norvegia şi găsită în România. Maşina de 50.000 de euro era parcată lângă un imobil din Suceava

Tesla plimbăreaţă, dispărută în Norvegia şi găsită în România. Maşina de 50.000 de euro era parcată lângă un imobil din Suceava
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

O maşină Tesla, în valoare de 52.000 de euro, care fusese furată în Norvegia, a fost găsită în Suceava. Maşina a fost descoperită joi, de poliţiştii de frontieră, lângă un imobil dintr-o localitate suceveană.

 

Potrivit anchetatorilor, poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei cu sprijinul poliţiştilor din cadrul ITPF Iaşi au descoperit şi confiscat un autoturism marca Tesla, în valoare de 52.000 de euro, căutat de autorităţile din Norvegia.

Descoperirea a avut loc joi, în jurul orei 21.00, la un imobil de pe raza localităţii Marginea, judeţul Suceava. Poliţiştii de frontieră au făcut verificări suplimentare, în bazele de date, în urma cărora au constatat faptul că maşina este căutată pentru confiscare, alertă fiind introdusă de autorităţile din Norvegia.

Maşina, în valoare de aproximativ 250.000 de lei, a fost transportată la sediul Poliţiei de Frontieră, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru infracţiunile de tăinuire.

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *