Tesla intră în S&P 500. Musk îi încurajează pe oameni să cumpere acţiuni

Tesla intră în S&P 500. Musk îi încurajează pe oameni să cumpere acţiuni
gazduire web create web design

De mâine Tesla intră în S&P 500. Musk îi face pe oameni să cumpere acţiuni la Tesla. Compania a avut profit 5 trimestre la rând.

 
Tesla, cel mai valoros producător auto, intră de mâine în S&P 500, unul dintre cei mai importanţi indici bursieri din lume, care analizează performanţa la bursă a celor mai mari 500 de companii listate pe piaţa americană.

Tesla a avut profit cinci trimestre consecutive, este o companie americană şi este tranzacţionată peste medie. Acestea au fost criteriile pe care Tesla a trebuit să le îndeplinească pentru a intra în S&P 500. Adrian Mitroi este analist financiar şi, totodată, este deţinătorul a două acţiuni Tesla. El spune că sunt suficiente.

 
Valore de piaţă Tesla: peste 600 de miliarde de dolari

  • Valoare acţiune Tesla: 695 dolari
  • Tesla s-a apreciat anul asta cu 624%

 

Adrian Mitroi, deţinător acţiuni Tesla: Mă uit la cotaţia de acum. Este o creştere de +6%. 695 de dolari. Eu când am achiziţionat prima dată era vreo 400, acum vreo două săptămâni, ceva de genul acesta. Dacă aveţi întrebarea “ce înseamnă cool”, aţi găsit răspunsul prin Tesla. Ţi se pare scumpă? Ea mai urcă o dată. Şi te gândeşti de ce nu am achiziţionat-o mai jos. Din nou mai urcă.

Ca să îţi faci o idee, Tesla a depăşit valoarea de piaţă a General Motors şi Ford combinate. Asta în ciuda faptului că este mult mai nouă pe piaţă şi produce mai puţin. Pe lângă ideea de business de viitor, şi liderul şi fondatorul Elon Musk te face să ai încredere şi să îţi placă Tesla. Este şi cazul lui Willhelm. El a investit câteva mii de euro în companie şi are de gând să îşi şi cumpere o maşină Tesla când o reprezentanţă se va deschide în România.

Willhelm Cazimirovici, deţinător acţiuni Tesla: Eu mi-am cumpărat acţiunile din ianuarie anul ăsta. Nu pentru că sunt un investitor, ci pentru că cred în companie. Am mai investit şi în alte companii, dar investiţia mea majoră e în Tesla. E posibil să crească foarte mult. E posibil să depăşească 1.500, poate chiar 2.000 de dolari pe acţiune.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *