Tesla a anulat oficial Model S Plaid Plus. Anunţul lui Elon Musk

Tesla a anulat oficial Model S Plaid Plus. Anunţul lui Elon Musk
gazduire web create web design

Tesla a anulat cea mai scumpă variantă a sedanului său, Model S Plaid Plus, potrivit unui tweet al CEO-ului Elon Musk.

 

 
Anterior, Tesla şi Musk au anunţat că maşina cu trei motoare, versiunea Plaid Plus a noului Model S, ar oferi 1.100 de cai putere, o autonomie de 850 de kilometri cu o baterie complet încărcată şi o acceleraţie de la 0 la 100 kmh în mai puţin de două secunde.

Duminică, Musk a scris pe Twitter, unde are un număr de adepţi peste 50 de milioane: „Plaid + este anulat. Nu este nevoie, deoarece Plaid este atât de bun”. El a adăugat: „De la 0 la 60 mph în mai puţin de 2 secunde. Cea mai rapidă maşină de serie de orice fel. Trebuie să simţi pentru a crede”.

În martie, Tesla a ridicat preţul modelului S Plaid Plus cu 10.000 dolari, la aproximativ 150.000 de dolari. Opţiunea de a comanda varianta Model S Plaid Plus a fost eliminată de pe site-ul Tesla în ultima săptămână a lunii mai, potrivit unui raport CNET.

Versiunea high-end rămasă a Model S Plaid va costa în jur de 119.900 de dolari şi va avea o baterie de 600 de kilometri, cu 1.020 de cai putere şi o acceleraţie de la 0 la 100 kmh în două secunde, printre alte caracteristici.

La fel ca alţi producători de automobile din America de Nord, Tesla s-a confruntat cu probleme legate de lanţul de aprovizionare, în special cu lipsa cipurilor de computer.

Compania a scos recent senzorii radar şi suportul lombar de pe scaunele pasagerului din faţă în sedanul său Model 3 şi crossover-ul Model Y, pentru clienţii din America de Nord.

Pe 26 aprilie, Musk spunea: „T1 a venit cu unele dintre cele mai dificile provocări ale lanţului de aprovizionare pe care le-am experimentat vreodată în viaţa Tesla. Dificultăţi ieşite din comun pe lanţurile de aprovizionare cu piese, pe întreaga gamă de piese. Evident, ne-a deranjat lipsa cipurilor. Aceasta este o problemă uriaşă ”.

 

 

T1 a venit cu unele dintre cele mai dificile provocări ale lanţului de aprovizionare pe care le-am experimentat vreodată în viaţa Tesla | FOTO : mediafax.ro
T1 a venit cu unele dintre cele mai dificile provocări ale lanţului de aprovizionare pe care le-am experimentat vreodată în viaţa Tesla | FOTO : mediafax.ro

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *