Telegram a devenit cea mai descărcată aplicaţie pe mobil în luna ianuarie

Telegram a devenit cea mai descărcată aplicaţie pe mobil în luna ianuarie
gazduire web create web design

Telegram a fost cea mai descărcată aplicaţie pe telefon în luna ianuarie. Signal a urcat şi ea pe poziţia a treia, în timp ce WhatsApp este pe locul 5. Exodul utilizatorilor de WhatsApp a pornit după anunţul companiei de pe 6 ianuarie.

 

 
Cu un singur anunţ WhatsApp a declanşat o avalanşă. Foarte mulţi utilizatori s-au mutat pe Telegram şi Signal iar acum ştim exact câţi.

Firma SensorTower publică în fiecare lună lista celor mai descărcate aplicaţii. Iar în ianuarie vedem că Telegram a ajuns pe primul loc cu 63 de milioane de descărcări. Vorbim doar despre persoane noi care au instalat aplicaţia. Telegram era doar pe locul 9 în decembrie şi faţă de ianuarie 2020 vorbim de o creştere de 3.8 ori. Şi Signal a crescut spectaculos fiind pe locul 3 după ce în luna decembrie nu prindea top 10. În schimb, WhatsApp ocupă locul 5, cu două locuri mai jos.

Există şi diferenţe între utilizatori în funcţie de device-ul folosit. Utilizatorii de Android sunt în primul rând cei care au trecut de la WhatsApp la Telegram şi Signal. Sunt pe primele două poziţii în acest clasament.

În schimb, utilizatorii de iPhone preferă TikTok şi YouTube. Asta poate şi pentru că Apple dă o mai mare atenţie confidenţialităţii şi a implementat un mod prin care utilizatorii pot bloca datele care ajung la aplicaţii. Ceea ce face ca anunţul făcut de WhatsApp pe 6 ianuarie şi care a declanşat toată această nebunie să nu îi afecteaze pe utilizatorii de iPhone.

Topul aplicaţiilor de telefon descărcate în ianuarie:

1. Telegram

2. TikTok

3. Signal

4. Facebook

5. WhatsApp

 

Topul aplicaţiilor descărcate pe Android în ianuarie

1. Telegram

2. Signal

3. TikTok

4. Mx TakaTak

5. Facebook

 

Topul aplicaţiilor descărcate pe iPhone în ianuarie

1. TikTok

2. Youtube

3. Zoom

4. Telegram

5. Facebook

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *