gazduire web create web design

Telefonul care se rupe în două. Asus pierde testul durabilităţii după lansarea ROG5

Telefonul care se rupe în două. Asus pierde testul durabilităţii după lansarea ROG5
gazduire web create web design

Asus a lansat luna aceasta telefonul pentru gaming ROG 5. Telefonul vine cu două baterii de câte 3.000 mAh. ROG 5 a picat testul de durabilitate, fiind rupt în două bucăţi.

 

 
Unul dintre cele mai aşteptate telefoane din 2021 are o problemă majoră. Şi ciudată, în condiţiile în care costă peste o mie de dolari. Însă telefonul poate să se facă bucăţi în câteva secunde. Iată cum:

„Un telefon fără ecran e ca o maşină fără roţi. Întoarcem telefonul şi mai încercăm o dată. Şi chiar acolo lângă centru, USB-C şi portul pentru accesorii am găsit un nou punct vulnerabil al carcasei”, afirmă Zack Nelson în timpul testului

Asus ROG 5, telefonul de gaming lansat luna aceasta, a picat testul de rezistenţă. Ajuns pe masa unui youtuber care testează durabilitatea, ROG 5 a cedat la o simplă apăsare cu degetele. Aşa cum o păţea iPhone 6 în urmă cu mulţi ani. De ce a cedat însă ROG 5? Din cauza unei greşeli de design. Telefonul are două baterii în interior şi cinci secţiuni care nu sunt unite în vreun fel. Astfel, doar ecranul ţine telefonul drept.

„Din păcate, chiar în mijlocul carcasei sunt două puncte subţiri şi vulnerabile unde bucăţi mari din carcasă au fost tăiate: linia antenei şi portul pentru accesorii oferă oportunitatea perfectă pentru ca telefonul să se plieze. Şi când se îndoaie prea mult, ecranul cedează”, explică Zack.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *