Taxiul zburător este gata să decoleze. VoloConnect aşteaptă autorizarea

Taxiul zburător este gata să decoleze. VoloConnect aşteaptă autorizarea
gazduire web create web design

Compania Volocopter a prezentat ultimul model de navă electrică, VoloConnect. Totuşi, compania nu crede că taxiurile zburătoare vor fi permise prea curând. VoloConnect poate transporta 4 pasageri cu viteză de la 180km/h până la 250km/h.

 

 
Robert Zemeckis îşi imagina în 1989 când a lansat Back to the Future II că vom avea maşini zburătoare încă din 2015. Termenul a trecut şi încă mai aşteptăm. Iată însă că momentul se apropie cu paşi rapizi.

Aşa arată VoloConnect, o navă care decolează vertical. Este electrică şi reprezintă planul companiei Volocopter pentru viitorul transportului sub formă de taxi. VoloConnect are 6 rotoare plus două motoare de propulsie. Astfel, poate transporta până la 4 pasageri pe o distanţă de 100 de kilometri şi cu o viteză de până la 250 de kilometri pe oră.

Cu toate acestea, nu vom vedea prea curând un astfel de taxi zburător. Compania speră ca în 5 ani să primească certificare. Totuşi, ei sunt convinşi că vor fi pregătiţi pentru acel moment: au mai multe prototipuri deja în aer şi se pregătesc de testare. Până la o versiune comerciabilă nu mai e mult.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *