TAROM introduce două zboruri din Bucureşti – Londra şi retur

TAROM introduce două zboruri din Bucureşti – Londra şi retur
gazduire web create web design

Compania TAROM introduce în 28 noiembrie şi 4 decembrie zboruri din Bucureşti spre Londra şi retur, potrivit unui anunţ postat pe pagina sa de Facebook.

 

Zborurile sunt programate pentru zilele de 28 noiembrie şi 4 decembrie.

În preţul biletului este inclus transportul gratuit al bagajului de cală, în limita maximă a 23 kg/bagaj + 10 kg bagaj de mână, dar şi check-in gratuit în aeroport şi online.

Pasagerii care călătoresc în Marea Britanie au obligaţia de a completa un formular. Fără acesta, nu este permisă intrarea pe teritoriul Marii Britanii.

De asemenea, înainte de a călători, persoanele au obligaţia de a indica adresa la care se vor autoizola şi traseul de la frontieră la adresa respectivă, prin completarea unui formular online.

Persoanele aflate în Marea Britanie sunt rugate să descarce gratuit aplicaţia NHS COVID-19 pentru identificarea celor care au intrat în contact cu persoane infectate: Anglia şi Ţara Galilor, Scoţia, Irlanda de Nord, Insula Jersey.

Compania anunţă că pasagerii trebuie să poarte masca de protecţie pe toată durata zborului şi în aeroporturi, iar pasagerii care călătoresc în Marea Britanie au obligaţia de a se autoizola timp de 14 zile dacă sosesc din România.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *