Ţara aflată pe primul loc în topul persoanelor vaccinate anti-Covid a început campania de imunizare a adolescenţilor

Ţara aflată pe primul loc în topul persoanelor vaccinate anti-Covid a început campania de imunizare a adolescenţilor
gazduire web create web design

Israelul a început vaccinarea adolescenţilor împotriva noului coronavirus sâmbătă (23 ianuarie). De la începerea campaniei de vaccinare, pe 20 decembrie, aproximativ 2,5 milioane de persoane au primit prima doză de vaccin. În Israel, 900.000 de persone sunt deja imunizate împotriva coronavirusului.

 

 
Israelul a început vaccinarea adolescenţilor împotriva noului coronavirus sâmbătă (23 ianuarie) ca parte a campaniei sale la nivel naţional, care a acoperit deja un sfert din populaţia israeliană, au precizat oficialii din domeniul sănătăţii, potrivit Le Figaro.

De la începerea campaniei de vaccinare, pe 20 decembrie, aproximativ 2,5 milioane de persoane, dintr-o populaţie de nouă milioane, au primit deja o primă doză de vaccin, dintre care 900.000 sunt deja imunizate împotriva virusului, potrivit Ministerului Sănătăţii din Israel.

Această nouă etapă a campaniei vine în timp ce ţara se confruntă cu un al treilea blocaj naţional strict de la sfârşitul lunii decembrie. Guvernul a decis marţi, 19 ianuarie, să prelungească această carantină până la sfârşitul lunii ianuarie, după ce a înregistrat în 24 de ore ceva mai mult de 10.000 de cazuri de contaminare, un record zilnic.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *