gazduire web create web design

Tabloul echipelor de la EURO 2020 este complet. Macedonia participă pentru prima dată în istorie

Tabloul echipelor de la EURO 2020 este complet. Macedonia participă pentru prima dată în istorie
gazduire web create web design

EURO 2020 se va desfăşura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021. Macedonia va juca la Bucureşti alături de Olanda, Ucraina şi Austria. Scoţia nu se mai calificase la un turneu final de la Campionatul Mondial din 1998.

 

Aseară s-a jucat finala barajului pentru EURO 2020 şi îţi spun acum care sunt ultimele echipe calificate pentru turneul final din vară.

Islanda, care a eliminat România în semifinale, a scăpat victoria printre degete cu Ungaria. A condus până în minutul 88, dar maghiarii au întors scorul în prelungiri prin golul marcat de puştiul minune al lui Salzburg, Szoboszlai.

Macedonia va merge la EURO pentru prima dată în istorie, mulţumită veteranului Goran Pandev, care a marcat golul victoriei cu Georgia.
Fanii au ieşit pe străzile din Skopje să sărbătorească minunea şi speră că vor putea face deplasarea la Bucureşti în iunie.

Scoţia s-a calificat şi ea la un turneu final după o aşteptare de 22 de ani. A eliminat dramatic favorita Serbia la penalty-uri.

Drama nu a lipsit nici din meciul Irlanda de Nord – Slovacia. Irlandezii au sperat să îşi joace şansele la loviturile de la 11 metri, dar reuşita lui Michal Duris i-a trimis acasă mai devreme.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *