Supermarket din Capitală, închis temporar de comisarii ANPC

Supermarket din Capitală, închis temporar de comisarii ANPC
gazduire web create web design

Comisarii ANPC au închis temporar, până la remedierea deficienţelor, un supermarket din Capitală. Inspectorii au găsit, printre altele, produse fără informaţii traduse în limba română şi vitrine frigorifice murdare.

 

 

 
Potrivit unui comunicat al ANPC, comisarii au făcut un control la Supermarket La Cocos SRL din Capitală.

În urma abaterilor constatate, comisarii au aplicat amenzi contravenţionale în valoare de 20.000 de lei, au dispus oprirea temporară a prestării serviciului magazinului, până la remedierea deficienţelor, şi au propus închiderea unităţii pentru o perioadă de până la 6 luni.

Printre abaterile constatate se numără comercializarea produselor alimentare preambalate cu lipsa informatiilor traduse în limba română sau folosirea unor agregate frigorifice neigienizate, cu acumulari de lichid, gheaţă, resturi alimentare, zone cu vopsea exfoliată, rugină ṣi acumulări de praf. De asemenea, comisarii arată că pavimentul are bucăţi de gresie lipsă/sparte/fisurate ṣi acumulări de impurităţi, praf în strat grosier, iar tubulatura sistemului de ventilaţie la nivelul întregului spaţiu de comercializare are acumulări masive de praf pe întreaga lungime.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *