Super turneul Loredanei prin tara continua si in aprilie

Super turneul Loredanei prin tara continua si in aprilie
gazduire web create web design

Turneul Loredanei, inceput la jumatatea lunii martie, continua si in aprilie, cu show-uri incendiare, costume spectaculoase, invitati pe masura si multe surprize.

 
Turneul Loredanei, inceput la jumatatea lunii martie, continua si in aprilie, cu show-uri incendiare, costume spectaculoase, invitati pe masura si multe surprize!

Dupa concerte cu sala plina in Cluj Napoca, Timisoara, Deva si Craiova, este randul fanilor din Constanta (2 aprilie, Casa de Cultura a Studentilor), Galati (3 aprilie, Casa de Cultura a Studentilor), Bacau (4 aprilie, Teatrul de Vara), Chisinau (5 aprilie, Palatul National) si Iasi (8 aprilie, Casa de Cultura a Studentilor) sa isi vada live idolul.

Concertele din primele orase au fost extraordinare, uitasem cat de frumoasa este viata de turneu. Sunt sigura ca si in a doua parte a turneului va fi cel putin la fel de bine. La Constanta se traieste din plin, iar in Moldova mea natala oamenii stiu sa se distreze ca nicaieri. De Chisinau ce sa mai zic, mereu am fost primita bine acolo. Am pregatit surprize pentru toti, avem prieteni multi care imi vor fi alaturi si de data asta„, a spus Loredana.

Playlist-ul va contine toate hiturile artistei, printre care si melodii de pe noul album, “Dragoste”, lansat impreuna cu MediaPro Music. Noul material discografic contine 18 piese, precum “Ochii din Vis”, “Automatic Love”, “Sexting”, “Shukar”, “Coborata din Rai”, “El Dorado” sau “Smile” si un bonus track. Albumul poate fi gasit in toate magazinele de specialitate din tara.

Puteti urmari aici un montaj cu imagini din turneul Loredanei:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 
GALERIE FOTO :

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *