gazduire web create web design

Suedia câştiga ediţia Eurovision 2023! Cu piesa „Tattoo”, Loreen obţine premiul cel mare pentru a doua oară

Suedia câştiga ediţia Eurovision 2023! Cu piesa „Tattoo”, Loreen obţine premiul cel mare pentru a doua oară
gazduire web create web design

Cântăreaţa care reprezintă Suedia la Eurovision 2023 este Loreen, o artistă de origine marocană, care a câştigat concursul în 2012 cu piesa „Euphoria”. A câştigat ediţia Eurovision 2023 cu 583 puncte. Ea a cântat în timp ce purta gheare false. „Tattoo” este o piesă pop cu influenţe orientale, care vorbeşte despre puterea de a-ţi asuma identitatea şi de a-ţi exprima sentimentele.

 

 

 

UPDATE – Loreen a câştigat ediţia 2023, cu 583 puncte

Este a doua oară când câştigă la cel mai mare concurs muzical la nivel global. Ea a mai câştigat şi în 2012 cu melodia „Euphoria”!

Loreen a fost aleasă să reprezinte din nou Suedia după ce a câştigat selecţia naţională Melodifestivalen 2023 cu melodia „Tattoo”.

„Tattoo” este o piesă pop cu influenţe orientale, care vorbeşte despre puterea de a-ţi asuma identitatea şi de a-ţi exprima sentimentele.

Loreen este considerată favorită la casele de pariuri pentru a câştiga Eurovision 2023, care are loc în Liverpool, Marea Britanie.

Dacă Loreen va câştiga Eurovision 2023, va fi al doilea trofeu pentru ea şi al şaptelea pentru Suedia, care este pe locul al doilea în clasamentul ţărilor cu cele mai multe victorii la concursul muzical. 

 

GALERIE FOTO :

 

 

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *