gazduire web create web design

Ştiinţa pentru copii s-a mutat şi ea în online. Urmează festivalul de ştiinţă SciKids

Ştiinţa pentru copii s-a mutat şi ea în online. Urmează festivalul de ştiinţă SciKids
gazduire web create web design

Festivalul de ştiinţă SciKids se desfăşoară online pe 28 şi 29 noiembrie. Luca, elev: Fizica şi chimia sunt materii care îţi pun mintea la încercare. Andreea Stoica, fondator SciKids: Tema din acest an este infinitul.

 

La doar 11 ani, Luca vorbeşte ca un om mare despre cât de pasionat este de ştiinţă şi de fizică, în special. A participat în anii trecuţi la festivalul de ştiinţă SciKids şi acum se pregăteşte pentru noua ediţie, care se va desfăşura în online. Spune că a observat, cu tristeţe, că cei de vârsta lui nu prea sunt atraşi de lucrurile astea, dar le recomandă tuturor să participe la festival.

Luca Bartic, elev: Mie îmi place foarte mult ştiinţa, asta a fost chiar ceva random, nu mă aşteptam ca nişte oameni legaţi de ştiinţă să apară în viaţa mea. Pe mine mă pasionează foarte mult fizica şi chimia pentru că mi se par nişte materii interesante care îţi pun mintea la încercare. Am făcut experimente pe baza gravitaţiei şi pe baza aerului. Ne jucăm cu fizica din aer şi cu fizica din jurul nostru.

Şi pentru că cel mic nu mai poate participa la un festival cum se întâmpla altă dată, organizatorii au venit cu o soluţie. Andreea Stoica, fondatorul SciKids îţi explică cum vor fi copiii implicaţi în ediţia din acest an.

Andreea Stoica, fondator Fascination şi SciKids: Ei bine, tema din acest an este infinitul. Şi copiii vor avea infinite ocazii să descopere experimente ştiinţifice. Noi, profesorii trăzniţi, vom intra din când în când live, în legătură directă cu ei care ne vor urmări pe Yotube, vom edita şi monta materiale care vor avea undeva la peste două trei ore de conţinut, în care vor vedea competiţii ştiinţifice cu Youtuberii preferaţi şi Tiktokerii preferaţi.

Să ştii că cel mai mare festival de ştiinţă de la noi te aşteaptă împreună cu copilul tău, pe 28 şi 29 noiembrie, live pe Facebook şi Youtube.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *