Ştefan Mandachi pleacă într-o misiune umanitară în Africa. Ce va face omul de afaceri acolo şi cu ce promisiuni se întoarce în ţară

Ştefan Mandachi pleacă într-o misiune umanitară în Africa. Ce va face omul de afaceri acolo şi cu ce promisiuni se întoarce în ţară
gazduire web create web design

Omul de afaceri Ştefan Mandachi a anunţat pe Facebook că va pleca în Africa pentru a construi fântâni cu apă potabilă pentru localnicii săraci. Este o acţiune umanitară pentru care suceveanul caută parteneri. Cu banii acestora, Mandachi vrea să construiască biblioteci şi băi mobile în România.

 

 
Omul de afaceri Ştefan Mandachi a povestit pe Facebook că, împreună cu doi prieteni va pleca în Uganda şi Rwanda pentru a construi două fântâni cu apă potabilă. Acestea costă 15.000 de euro şi vor fi folosite de sute de oameni.

„Cei doi ctitori se numesc Ştefan Daniloaia şi Andrei Marcu. Fiecare fântână costă 7500 dolari şi va purta pentru totdeauna numele ctitorilor şi al copiilor lor. Sate întregi de oameni amărâţi îşi vor potoli setea din aceste fântâni. În Africa fântâna se face mult mai greu decât în România, necesitând foraje speciale”, a dezvăluit Ştefan Mandachi pe Facebook.

El a mai spus că deplasarea în Africa se va face pe banii lui şi va avea loc în perioada 18-24 ianuarie. Mandachi a mai anunţat că în timp ce lucra la proiectul privind Africa i-a venit o idee care ar putea să-i ajute şi pe nevoiaşii din satele României.

„Şi acum, ţineţi-vă bine!!! Iată propunerea mea de nerefuzat: dacă vrea cineva să vină cu noi în Africa, mai avem două locuri libere. Dar… există un daaar…. costă parale… Vii cu noi în Africa doar dacă donezi 20.000 de euro în scop caritabil. Bonus, în fiecare zi primeşti timp de o ora lecţii de business de la Ştefan Mandachi Milionaru, ce mai vrei??? Îţi scoţi banii”, a explicat Mandachi.

Dacă va găsi doi donatori, Mandachi va folosi suma de 40.000 de euro pentru a construi o rulotă ticsită cu cărţi, care să circule prin toate zonele sărace din Moldova. Conform planului, aceasta va fi însoţită un container mobil, dotat cu duşuri, boiler cu apă fierbinte şi configurat cu toate dotările igienice pentru copiii şi bătrânii din zonele izolate. Dacă proiectul va fi implementa şi va avea succes, Ştefan Mandachi vrea să cumpere mai multe biblioteci şi băi mobile pe care să le trimită în toată România.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *