Stefan Banica va sustine pe 7 si 8 martie doua concerte dedicate femeilor

Stefan Banica va sustine pe 7 si 8 martie doua concerte dedicate femeilor
gazduire web create web design

Stefan Banica sustine pentru al patrulea an consecutiv concertele sale acustice (unplugged) la Circ & Variete Globus, „Love Songs”, pe 7 si 8 martie, de la ora 19:30.

 

 
Stefan Banica sustine pentru al patrulea an consecutiv concertele sale acustice (unplugged) la Circ & Variete Globus, „Love Songs”, pe 7 si 8 martie, de la ora 19:30!

Numele concertelor din acest an a fost dat de cel mai nou material discografic al artistului, lansat la sfarsitul anului 2013, impreuna cu MediaPro Music: „Love Songs” – Live Acoustic, al 15-lea album de autor din cariera. Pe acest disc, artistul a adunat 13 cantece de dragoste, inregistrate live chiar in cadrul concertelor unplugged din luna martie, piese care redau atmosfera creata in cadrul acestor spectacole.

Si in acest an, pe 7 si 8 martie, Stefan Banica aduce in dar, in doua concerte de exceptie, cele mai frumoase cantece de dragoste lansate de-a lungul carierei, in varianta lor acustica, melodii mai noi sau mai vechi, un cadou special oferit doamnelor si domnisoarelor de Ziua Femeii, dar nu numai. 

Este un alt tip de spectacol fata de concertele care m-au consacrat. Acest gen, acustic, se bazeaza in primul rand pe emotie, acuratete si un contact direct si mult mai apropiat fata de spectator. Concertul acustic presupune un sunet cald, in care textele, mesajele cantecelor sunt puse in valoare, mai ales ca vorbim despre cantece de dragoste. Aceste concerte din luna martie constituie inca un prilej de a scoate in evidenta trupa cu care cant, unii dintre cei mai buni instrumentisti din tara. Anul acesta am sa incep sa promovez in concetele mele si tinere talente, care merita atentia publicului. Astept cu drag sa ne intalnim pe 7 si 8 martie, la Circ & Variete Globus!”, a spus Stefan Banica.

Biletele se gasesc la: Circ&Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul National, statia de metrou Unirii 2 si online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro si in magazinele partenere.

Un scurt colaj cu imagini video din concertele acustice marca Stefan Banica poate fi vizionat accesand urmatorul link:

 

 

 

 

 

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *