Stefan Banica – 12 ani de traditie: s-au pus in vanzare biletele pentru concertul de Craciun

Stefan Banica – 12 ani de traditie: s-au pus in vanzare biletele pentru concertul de Craciun
gazduire web create web design

Stefan Banica continua traditia concertelor extraordinare de Craciun, pentru al doisprezecelea an consecutiv, o performanta unica a unui artist roman.

 

 
Stefan Banica continua traditia concertelor extraordinare de Craciun, pentru al doisprezecelea an consecutiv, o performanta unica a unui artist roman!

Pe 13, 14 si 15 decembrie 2013, de la ora 19:30, Stefan Banica isi asteapta publicul la Sala Palatului cu o atmosfera de poveste, pentru a petrece impreuna seri de neuitat, pline emotie, bucurie si energie.

De peste un deceniu, concertele de Craciun Stefan Banica reprezinta un mod traditional de intrare in perioada sarbatorilor de iarna, in atmosfera magica a Craciunului. Stefan Banica a stabilit adevarate recorduri pentru Romania prin aceste spectacole: sapte concerte de amploare, sustinute consecutiv la Sala Palatului.

Concertul extraordinar de Craciun Stefan Banica 2013, „Alerg printre stele”, va fi un show impresionant: muzica live, lumini, ecrane, efecte grafice, invitati-surpriza, dans si interpretari de exceptie.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National, Opera Romana, Librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, Statia de metrou Unirii 1, Magazinele Unirea (parter), Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Flanco, Diverta, oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.rowww.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro

Cu mii de concerte in intreaga tara, peste 240.000 spectatori doar la show-rile sale de Craciun, 48 de concerte de Craciun «sold out» la Sala Palatului, Stefan Banica este unul dintre cei mai respectati si iubiti artisti din Romania, cu o cariera impresionanta de peste 25 de ani in muzica, teatru, film si televiziune.

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *