Statul oferă o mână de ajutor antreprenorilor din HoReCa. A fost publicată ordonanţa de urgenţă care îi scuteşte de impozite

Statul oferă o mână de ajutor antreprenorilor din HoReCa. A fost publicată ordonanţa de urgenţă care îi scuteşte de impozite
gazduire web create web design

Ordonanţa care ajută HoReCa îi scuteşte pe antreprenori de impozite. Statul oferă granturi de până la 800.000 de euro să compenseze pierderile. Dragoş Petrescu, preşedintele HORA, a declarat că angajaţii din domeniu se vor vaccina.

 

 
Anul nou vine cu speranţă pentru HoReCa. În sfărşit, s-a publicat ordonanţa de urgenţă care le dă o gură de aer celor din industra ospitalităţii. Antreprenorii vor fi scutiţi de impozite până în martie şi vor primi granturi cu valoarea de 20% din cifra de afaceri din 2019.

Dragoş Petrescu, preşedintele HORA, a intrat în direct la Aleph News şi spune că este cea mai importantă şi cea mai aşteptată măsură. Dacă eşti antreprenor, ai şansa să primeşti până la 800.000 de euro de la stat.

 
„Ceea ce este foarte important este să poţi să închei bilanţul anului 2020, să poţi să calculezi diferenţa între 2019 şi 2020. De acum şi până la finalul lunii iunie trebuie să depunem această cerere”, spune Dragoş Petrescu.

Din 45.000 de operatori, 10.000 îşi ţin uşile închise din acest moment. Aşa că, părerea lui despre vaccin este de la sine înţeleasă.

„La noi, în HoReCa, restaurante, hoteluri, agenţii de turism, noi, angajaţii din acest sector de activitate, vom fi primii care ne vom vaccina atunci când va fi posibil”, adaugă preşedintele HORA.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *