Statul australian New South Wales urmează să-şi redeschidă graniţa cu Victoria pentru prima dată din iulie

Statul australian New South Wales urmează să-şi redeschidă graniţa cu Victoria pentru prima dată din iulie
gazduire web create web design

Statul australian New South Wales urmează să-şi redeschidă graniţa cu Victoria. Victoria nu a raportat niciun caz nou de coronavirus de la începutul lunii noiembrie. Graniţa dintre Victoria şi New South Wales – cele mai mari două state – a fost închisă în iulie.

 

Statul australian New South Wales urmează să-şi redeschidă graniţa cu Victoria, pentru prima dată din iulie, după ce cazurile de coronavirus au scăzut la zero.

Victoria, care a impus un blocaj dur după creşterea cazurilor de coronavirus, nu a raportat niciun caz nou de coronavirus de la începutul lunii noiembrie, conform BBC.

De asemenea, statul relaxează restricţiile privind purtatul măştilor de protecţie.

Australia a înregistrat aproximativ 900 de decese şi 28.000 de infecţii de la începutul pandemiei.

Australia şi-a închis frontierele internaţionale la începutul pandemiei şi a cerut tuturor călătorilor să petreacă două săptămâni în carantină în hotelurile desemnate.

Graniţa dintre Victoria şi New South Wales – cele mai mari două state – a fost închisă în iulie, când cazurile au explodat în capitala Victoriei, Melbourne. Zborurile între Melbourne şi Sydney, capitala NSW – în mod normal una dintre cele mai aglomerate rute din lume – au fost anulate.

Melbourne a înregistrat 90% din decesele legate de Covid din ţară. Statul Victoria a raportat peste 700 de cazuri într-o singură zi, în perioada de vârf a epidemiei.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *