Spot, câinele robot, a împlinit 1 an. Ce preţ are patrupedul care ajută poliţia din New York?

Spot, câinele robot, a împlinit 1 an. Ce preţ are patrupedul care ajută poliţia din New York?
gazduire web create web design

Spot, cel mai celebru ,,câine robot” din lume a împlinit 1 an. Creatorul lui, Boston Dynamics, i-a dedicat un clip în care îi laudă reuşitele. Spot costă cât o maşină de lux, 74.500 de dolari.

 

 
Spot, cel mai celebru ,,câine robot” din lume a împlinit 1 an. Creatorul lui, Boston Dynamics, i-a dedicat un clip în care îi laudă reuşitele.

Spot a fost prezentat lumii în 2016.  Acum s-a împlinit un an de când a început să şi fie comercializat. Costă cât o maşină de lux, 74.500 de dolari, dar ajutorul lui în anumite situaţii este nepreţuit.

Spre exemplu, poliţia din New York îl folosea pentru a ajunge la pachete suspecte, în care s-ar fi putut afla bombe.Marques Brownlee îţi spune mai multe despre Spot.

„Spot este făcut în mare parte din metal, cântăreşte 27 de kg. Are 5 seturi de camere.Spot este controlat printr-o tabletă cu butoane şi joystick-uri. Joystik-ul stâng mută robotul înainte şi înapoi, în lateral. Iar cel drept este pentru rotaţii.”, a declarat Marques Brownlee.

Spot paote fi folosit pentru cartografiere, securitate sau divertisment. Până acum compania a vândut în întreaga lume peste 500 de căţeluşi SPOT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *