Sparge valul la skimboarding. Austin Keen este campion şi adoră să se dea cu placa

Sparge valul la skimboarding. Austin Keen este campion şi adoră să se dea cu placa
gazduire web create web design

Austin a concurat pentru prima oară într-o competiţie de skimboarding în 2009. A fost numit în 2014 cea mai mare personalitate din sporturile cu placa pe apă. Austin Keen are peste 750.000 de urmăritori pe Instagram.

 

Dacă te atrage surfing-ul, dar nu vrei să te aventurezi încă în ape adânci, Austin Keen are sportul perfect pentru tine. Americanul este campion la skimboarding şi adoră să se dea cu placa pe valurile care se sparg aproape de ţărm.

Poate părea uşor, dar trebuie să ştii cum să îţi iei avânt pe nisip şi să îţi ţii echilibrul pe skimboard după ce te lansezi. Unde mai pui că Austin face toate acestea cu uşurinţă şi reuşeşte cele mai tari trick-uri.

„Ţin minte că am lucrat timp de două luni la chestia asta numită Superman Flip. Am făcut-o cu placa lipită de mine şi în aer eram complet dat pe spate. Eram complet mobilizat. Când îmi terminam rotaţia, am aruncat-o sub picioarele mele la perfecţie şi toată lumea a zis: Ceee?! Nimeni nu mai văzuse o mişcarea ca aia într-un concurs vreodată. Am făcut cel mai şmecher truc pe care ştiam să-l fac pentru titlul mondial.”

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *