gazduire web create web design

Spania va începe programul de vaccinare anti-Covid în ianuarie. Anunţul făcut de premierul spaniol Pedro Sanchez

Spania va începe programul de vaccinare anti-Covid în ianuarie. Anunţul făcut de premierul spaniol Pedro Sanchez
gazduire web create web design

Spania va începe un program amănunţit de vaccinare împotriva coronavirusului în ianuarie. Se estimează că vaccinul va acoperi o parte substanţială a populaţiei în primele 6 luni. Spania şi Germania sunt primele ţări ale Uniunii Europene care au pus la punct un plan complet de vaccinare.

 

Spania va începe un program amănunţit de vaccinare împotriva coronavirusului în ianuarie şi se aşteaptă să acopere o parte substanţială a populaţiei în decurs de şase luni. Premierul spaniol Pedro Sanchez a declarat că Spania şi Germania sunt primele ţări din Uniunea Europeană care au pus la punct un plan complet de vaccinare.

„Campania va începe în ianuarie şi va avea 13.000 de puncte de vaccinare. O parte substanţială a populaţiei va putea beneficia de program, în prima jumătate a anului. Spania va implementa o strategie naţională unică, cu accent pe „grupurile prioritare”, a declarat Sanchez. Primul Ministru al Spaniei a aduăugat că vor fi recrutaţi mai mulţi profesionişti din domeniul sănătăţii.

Spania are al doilea cel mai mare număr de infecţii confirmate de coronavirus din Europa de Vest după Franţa, cu aproximativ 1,5 milioane de cazuri şi 46.619 decese cauzate de COVID-19, relatează Reuters.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *