SpaceX va da drumul turismului spaţial

SpaceX va da drumul turismului spaţial
gazduire web create web design

SpaceX a anunţat că este gata să pornească turismul spaţial. Anunţul vine după succesul misiunii Dragon 1. Misiunea a durat 167 de zile, cea mai lungă misiune pentru astronauţii de la bordul navei Crew Dragon.

 

 
SpaceX nu a lăsat să treacă prea mult timp după ce 4 astronauţi au ajuns în siguranţă înapoi pe Pământ. Compania lui Elon Musk a anunţat că este gata să pornească turismul spaţial.

”Astăzi am dovedit de ce suntem în stare. Întreaga echipă de design Dragon şi echipa operaţională şi cea de recuperare şi de execuţie, totul a fost perfect, din punctul meu de vedere. Aşa că, pe viitor, suntem pregătiţi pentru un pas important. Suntem pregătiţi pentru misiuni cu astronauţi privaţi”, a declarat Hans Koenigsmann, consilierul SpaceX.

În luna noiembrie, patru astronauţi au ajuns pe Staţia Spaţială Internaţională, la bordul navei Crew Dragon. Cei patru astronauţi s-au întors duminică nevătămaţi în capsula numită Resilience. „Bine v-aţi întors pe Pământ” a fost mesajul cu care au fost primiţi. SpaceX se pregăteşte acum să trimită turişti în Spaţiu. Prima călătorie va avea loc în ianuarie 2022. Trei persoane au plătit câte 71 de milioane de dolari ca să devină primii turişti care ajung pe Staţia Spaţială.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *