Soţia lui Bruce Willis nu îşi pierde speranţa că se va găsi un leac pentru demenţă

Soţia lui Bruce Willis nu îşi pierde speranţa că se va găsi un leac pentru demenţă
gazduire web create web design

Soţia celebrului actor Bruce Willis, Emma Heming Willis, a vorbit despre optimismul familiei sale în ceea ce priveşte descoperirea unor noi tratamente pentru demenţă. Bruce Willis suferă de demenţă frontotemporală, o afecţiune degenerativă care poate cauza pierderi de memorie.

 

 

 
Într-o declaraţie emoţionantă pe Instagram, Emma Heming Willis, în vârstă de 44 de ani, care este căsătorită cu starul hollywoodian din 2009, a dezvăluit că a fost dezamăgită să afle că un studiu medical recent pentru un posibil tratament pentru această afecţiune a fost întrerupt. Cu toate acestea, ea a subliniat că nu va pierde niciodată speranţa şi că este recunoscătoare pentru eforturile oamenilor de ştiinţă implicaţi în cercetare.

În postarea sa, Emma a transmis un mesaj de mulţumire organizaţiilor implicate în studiu şi a încurajat continuarea eforturilor în descoperirea unor tratamente eficiente pentru demenţă. Ea a subliniat importanţa menţinerii unui impuls pozitiv şi a evidenţiat faptul că familia sa va continua să păstreze credinţa şi să nu-şi piardă niciodată speranţa.

Postarea a fost însoţită de imagini emoţionante ale familiei, inclusiv fotografii cu cei doi copii ai lor, Evelyn şi Mabel, şi momente de tandreţe şi afecţiune dintre Bruce Willis şi fiicele sale. Ultima imagine a fost un trandafir alb înflorit, suprapus peste mesajul „Nu uitaţi să… nu vă pierdeţi niciodată speranţa”.

Anul trecut, Bruce Willis a anunţat retragerea sa din actorie în urma diagnosticării cu afazie, o afecţiune care afectează capacităţile cognitive. Familia sa a împărtăşit public acest diagnostic şi a fost deschisă în legătură cu lupta actorului împotriva demenţei. Apoi s-a aflat că actorul în vârstă de 68 de ani suferă de demenţă frontotemporală, o afecţiune degenerativă care poate avea semne similare cu Alzheimer.

Luna trecută, un membru al echipei de filmare a filmului lui Willis din 2020, „Midnight in the Switchgrass”, a declarat că actorul părea că uită că se află pe platou în timp ce filma o scenă. În cadrul documentarului ABC News „The Randall Scandal”, Alicia Haverland, maestru de recuzită, şi-a amintit că Willis i s-a adresat ca şi cum ar fi fost o chelneriţă atunci când i-a oferit actorului mai multă cafea, scrie Insider. Ea a descris comportamentul lui Willis ca fiind „sfâşietor” de privit.

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *