Sony a lansat Xperia Pro, primul ”smartphone profesional”. De ce este considerat accesoriu de lux

Sony a lansat Xperia Pro, primul ”smartphone profesional”. De ce este considerat accesoriu de lux
gazduire web create web design

Sony a lansat primul „smartphone profesional”, Xperia Pro. Telefonul are specificaţii vechi de un an, însă costă 2.500 de dolari. Singurul element distinctiv este că Xperia Pro vine cu un port HDMI.

 

 
Nu are două ecrane ca modelele de la Samsung sau Microsoft şi nu este placat cu aur, aşa cum sunt modificate iPhone-urile. Noul telefon de la Sony are procesor folosit de telefoanele cu Android de anul trecut, Snapdragon 865. Nu are nici senzor pentru amprentă, dar vine cu 512 GB memorie internă.

Ce are telefonul special este un port HDMI, care îl poate transformă într-un mini-televizor. Telefonul a fost creat să ajute camerele DSLR, pentru care e ca un vizor de dimensiuni mari. Practic, un accesoriu de lux. Sony spune că este un telefon pentru creatorii de conţinut.

Xperia Pro este echipat cu un sistem unic de emitere a semnalelor antenei la 360 de grade. Asta pentru cel mai bun semnal 5G oriunde mergi. Când e conectat la o cameră Alpha, creatorii de conţinut au nu doar mai multe flexibilitate cu ceea ce pot să creeze, ci şi pentru locul de unde pot distribui.

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *