Smiley şi Şatra B.E.N.Z. şi-au filmat singuri videoclipul piesei „Bani mulţi (Fii tot ce poţi)”, doar cu telefonul

Smiley şi Şatra B.E.N.Z. şi-au filmat singuri videoclipul piesei „Bani mulţi (Fii tot ce poţi)”, doar cu telefonul
gazduire web create web design

Smiley şi Şatra B.E.N.Z. răspund DA comentariilor primite şi îşi continuă colaborarea-şoc cu filmarea şi lansarea videoclipului piesei reintitulate „Bani mulţi („Fii tot ce poţi”)” după reacţiile bune obţinute pe platformele de streaming la doar o săptămână de la prima ei audiţie în spaţiul public care au plasat-o printre cele mai ascultate piese de pe canalul de Spotify a lui Smiley.

 

 

 

Smiley şi Şatra B.E.N.Z. răspund DA comentariilor primite şi îşi continuă colaborarea-şoc cu filmarea şi lansarea videoclipului piesei reintitulate „Bani mulţi („Fii tot ce poţi”)” după reacţiile bune obţinute pe platformele de streaming la doar o săptămână de la prima ei audiţie în spaţiul public care au plasat-o printre cele mai ascultate piese de pe canalul de Spotify a lui Smiley. Reacţiile oamenilor i-au pus la treabă pe cei 5 artişti care au hotărât să facă pe loc cel mai rapid, natural şi neprelucrat clip din carierele lor, folosindu-se doar de telefon şi de creativitate.

„Să vezi, ca să crezi! Am primit foarte multe comentarii şi reacţii după lansarea piesei cu Şatra B.E.N.Z., cele mai multe ne cereau să mergem mai departe cu ea, să nu ne oprim la audio, că oamenii vor să ne vadă, de parcă n-ar crede că noi am făcut o piesă împreună până nu ne şi văd cu ochii lor. Mi s-a părut tare şi am vorbit cu băieţii să facem repede un clip simplu şi nebun, aşa cum e şi piesa noastră. Aşa că am decis să facem, aşa cum fac toţi copiii din ziua de azi, un clip simplu, filmat doar cu telefonul, ca să fie dinamic, firesc şi să ne arate aşa cum suntem.”, a povestit Smiley despre ideea clipului filmat integral cu telefonul, ce poartă semnătura regizorală al lui Ramon Laurenţiu Militaru.

Super Ed, Keed, Lu-K Beats, Nosfe, cei patru artişti din trupa Şatra B.E.N.Z., aleg să meargă mai departe în relaţia cu Smiley şi să caute intersecţiile creative din stilurile lor muzicale: „Pentru Şatra B.E.N.Z. colaborarea cu Smiley a reprezentat oportunitatea de a compune şi interpreta muzică alături de un artist pe care îl admiră şi respectă. A reprezentat, de asemenea, o bună ocazie de a experimenta o zonă muzicală diferită semnificativ de a noastră. Cel mai mult din acest proiect ne place rezulatul final, adică piesa. Ne dorim ca atunci când ascultă melodia, oamenii să se simtă inspiraţi şi cu dorinţa de a deveni cea mai bună versiune a lor.”, au mărturisit artiştii din Şatra B.E.N.Z. despre colaborarea din „Fii tot ce poţi”, considerată ca fiind cea mai şocantă din industria muzicală românească în 2022.

„Fii tot ce poţi” este parte din coloana sonoră a filmului „Legaţii”, regizat de Iura Luncaşu, în care Smiley şi Şatra B.E.N.Z. apar şi în distribuţie, şi care va avea premiera pe data de 20 aprilie, pe Netflix.

Co-producţie HaHaHa Production, Cat Music şi Roton, piesa „Bani mulţi („Fii tot ce poţi”)” are muzica semnată de Roland Kiss, Lucian Nagy, Andrei-Tiberiu Maria (Smiley), Vlad Munteanu (Doc), Emilian Nechifor, Nosfe, Keed, Super ED, PRNY, versurile scrise de Andrei-Tiberiu Maria (Smiley), Darius Vlad Cretan (Nosfe), Bogdan David Ionita (Keed), Catalin Guta (Super ED), Vlad Munteanu (Doc), Emilian Nechifor şi producţia muzicală realizată de Roland Kiss, Lucian Nagy.

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *