Smiley lansează, fără să ştie, „Colecţionara”, o piesă senzuală de club, cu un Golden Buzz „Românii au talent” în rol principal

Smiley lansează, fără să ştie, „Colecţionara”, o piesă senzuală de club, cu un Golden Buzz „Românii au talent” în rol principal
gazduire web create web design

Echipa HaHaHa Production a preluat controlul canalelor lui Smiley, care e în vacanţă, într-o mică pauză de la online. Colegii lui au decis să lanseze o piesă pe care el o amână de ceva timp, dar care este “hit-ul studioului”, fiind pe repeat de câteva luni.

 

 

 
Astfel, Smiley lansează, deşi nu ştie, „Colecţionara”, o piesă senzuală, despre energia magnetică şi plină de mister din nopţile de club, în care rolul seducătoarei este interpretat de Cesima Nechifor, unul dintre Golden Buzz-urile concursului „Românii au talent” din 2018, fostă gimnastă, transformată, la 4 ani de la apariţie, dintr-un copil ambiţios şi talentat într-o prezenţă fresh şi de succes în mediul online, un idol pentru următoarea generaţie.

„Noi ne facem de cap zilnic la studio, dar ne-am entuziasmat prea tare că avem TOATE conturile lui Smiley. Ne-am lăsat purtaţi de vânt, am luat o decizie şi nici măcar nu ne pare rău. Aşteptăm reacţiile oamenilor legate de piesă şi de modul în care am ales să facem lansarea. Reacţia lui Smiley nu ştim dacă o aşteptăm neapărat… Sperăm să vrea să ne mai vadă şi să mai fim colegii lui şi la revenirea din vacanţă. Dacă piesa va fi un succes, cred că ne aduce şi suveniruri, aşa că avem nevoie de ajutor şi susţinere.”, au declarat colegii lui Smiley direct din culisele celei mai atipice lansări HaHaHa Production.

Co-producţie HaHaHa Production şi CatMusic, cu muzica semnată de Dorian Micu, Şerban Cazan, Gabriel Stănoiu şi Smiley, versurile scrise de Dorian Micu şi Smiley, iar producţia realizată de Şerban Cazan şi Gabriel Stănoiu, „Colecţionara” are şi un invitat special în videoclip. Cesima Nechifor, „colecţionara” inimilor, privirilor, din noul videoclip Smiley, a fost semifinalistă în ediţia „Românii au talent” din 2018, în urma unui Golden Buzz oferit chiar de Smiley şi Pavel Bartoş, după un număr spectaculos care a combinat gimnastică, balet şi dans contemporan.

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *