Smiley lansează „Culoarea ta”, o piesă în toate culorile iubirii

Smiley lansează „Culoarea ta”, o piesă în toate culorile iubirii
gazduire web create web design

În prima zi a celui mai vesel şi romantic anotimp din an, Smiley lansează „Culoarea ta”, o piesă în toate culorile iubirii.

 

 
De la albastrul ochilor, albul norilor, auriul cerceilor, verdele semaforului, movul strugurilor sau roşul aprins al nopţilor, Smiley colorează lumea în toate nuanţele din paleta de culori a binelui la întâlnirea cu dragostea.

Culoarea ta este o poezie frumoasă, un joc al culorilor în care îndrăgostiţii de viaţă îşi desenează viaţa şi lumea. Cred că atunci când iubim şi suntem fericiţi, totul se asortează, nu mai există nuanţe de gri, totul în jur ne zâmbeşte, se colorează aprins şi nu se lasă niciodată stins.”, declară Smiley despre piesa sa în culori care aduce zâmbete de la prima audiţie.

Şi dacă tot are toată paleta de culori pe portativul noii sale piese, Smiley îi ia de mână pe toţi cei care vor să trimită gânduri bune şi multe inimioare colorate în perioada 1-8 martie şi îi duce pe https://culoareata.smiley.ro/ unde pot trimite mărţişoare virtuale personalizate alături de cea mai colorată piesă a anului. În plus, cei care obişnuiesc să-şi plimbe iubirea pe străzile Bucureştiului, o pot face cu efect surprinzător pe Calea Victoriei, la intersecia cu Bd. Dacia, unde panoul montat de echipa lui Smiley va colora live, sub ochii lumii, inimioarele în culorile alese de ei.

Co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music, cu muzica scrisă de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Şerban Cazan, Vlad Munteanu (DOC), textul creat de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Vlad Munteanu (DOC) şi producţia şi mix-masterul realizate de Şerban Cazan, „Culoarea ta” are videoclipul regizat de Bogdan Paun şi produs de Armond and NGM Creative.

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *