Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Smartphone plus/minus încărcător. În cursa marilor competitori, un producător de telefoane mobile rămâne fidel vechilor obiceiuri

Smartphone plus/minus încărcător. În cursa marilor competitori, un producător de telefoane mobile rămâne fidel vechilor obiceiuri
gazduire web create web design
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Producătorul chinez a anunţat că noul telefon va veni la pachet şi cu încărcător. OnePlus 9 şi OnePlus 9 Pro sunt cele două modele planificate să apară pe 23 martie. Procesorul telefonului va fi un Snapdragon 888, iar RAM-ul va fi 12 la OnePLus 9 Pro. Camera este dezvoltată împreună cu Hasselblad, producător suedez de aparate foto.

 

 
Chinezii de la OnePlus 9 au dat o veste bună utilizatorilor. Aceştia îşi pot cumpăra un telefon care vine la pachet şi cu încărcător.

Iphone 12 a fost vândut fără încărcător, iar apoi şi Samsung a recurs la aceeaşi soluţie. 

Una dintre categoriile unde OnePlus stătea destul de slab în raport cu concurenţa era camera foto. Acum, ei şi-au unit forţele cu Hasselblad, producător suedez de aparate foto, pentru rezultate mai bune. Camera principală va fi de 48 de megapixeli, iar OnePlus 9 va putea trage fişiere RAW de 12 Biţi.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *