Sistemul Work From Home s-ar putea să fie mai poluant decât ai crede. De ce?

Sistemul Work From Home s-ar putea să fie mai poluant decât ai crede. De ce?
gazduire web create web design

Munca de acasă poluează din cauza încălzirii constante a locuinţelor. În România, 43% dintre respondenţi se încălzesc la soba cu lemne, cărbune sau gaz natural. U.E. ar putea interzice până în 2030 centralele pe gaze, pentru a reduce emisiile de carbon.

 

Te-ai gândit că munca ta de acasă poate afecta negativ mediul? A lucra remote nu schimbă doar societatea, ci şi natura. Un studiu din Marea Britanie arată că încălzirea locuinţelor personale va produce mai multe emisii de carbon decât încălzirea birourilor. În Anglia, majoritatea locuinţelor sunt încălzite cu gaz natural care poluează.

Un studiu Inscop Research, realizat în 2019, îţi spune că 43% dintre respondenţii români se încălzesc la soba cu lemne, cărbune sau gaz natural. 35, 5% au centrală proprie pe gaz natural şi doar 1,8% au sistem electric de încălzire.

Uniunea Europeană nu se joacă când vine vorba de protecţia mediului. În urma unui studiul al unui cercetător danez, centralele de apartament pe gaze ar putea fi interzise până în 2030. Motivul: Doar aşa poluarea din încălzirea locuinţelor poate fi redusă.

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *