Simona Halep, suspendată provizoriu, apare în mod surprinzător pe lista de înscrieri la US Open 2023

Simona Halep, suspendată provizoriu, apare în mod surprinzător pe lista de înscrieri la US Open 2023
gazduire web create web design

Simona Halep a apărut pe lista de înscrieri publicată de organizatorii US Open 2023, deşi este încă suspendată provizoriu, la puţin timp după evenimentul de anul trecut.

 

 

 
Simona Halep a promis că va lupta pentru a-şi reabilita numele şi a pornit o luptă lungă pentru a-şi dovedi nevinovăţia. Demersurile continuă, după ce audierile sale au fost amânate de mai multe ori, ceea ce a dus la o ieşire publică a româncei, în care a declarat că întregul proces este o vânătoare de vrăjitoare. Recent au apărut ştiri despre audierile care au avut loc în cele din urmă şi se pare că urmează o decizie a forurilor abilitate.

Mulţi profesionişti din comunitatea tenismenilor au garantat pentru Halep şi pentru abordarea ei în tenis, deşi lucrurile s-au complicat şi mai mult atunci când a fost acuzată de o altă infracţiune după ce paşaportul ei biologic a prezentat unele nereguli. A fost un deznodământ teribil pentru Halep, multe voci sugerând că acesta ar putea fi sfârşitul carierei sale în tenis.

Veştile recente indică un rezultat pozitiv, deoarece Halep a postat miercuri pe reţelele de socializare, apărând atrenându-se pe un teren de tenis, ceea ce a provocat rumoare în comunitatea tenismenilor

Tot miercuri, numele ei a apărut neaşteptat pe lista de înscrieri la US Open 2023, deşi luni nu era încă acolo. Alături de numele ei, organizatorii au marcat cu o stea statutul ei de jucătoare suspendată. Toate aceste mişcări îi fac pe fani să spere că în curând vor apărea veşti despre o posibilă revenire a ei.

Prezenţa ei pe lista de înscrieri şi faptul că se antrenează sugerează posibilitatea ca audierile să fi decurs în favoarea ei. O eventuală veste pozitivă pentru Simona Halep ar putea face ca ea să nu iasă din clasamentul WTA, absenţa de la ultimul turneu la care a participat anul trecut însemnând totodatăcă ea va pierde toate punctele de clasament.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *