gazduire web create web design

Simona Halep se simte bine la Moscova. Românca este în optimile de finală la Kremlin Cup

Simona Halep se simte bine la Moscova. Românca este în optimile de finală la Kremlin Cup
gazduire web create web design

Simona Halep (19 WTA) s-a calificat marţi în turul doi al turneului de tenis Kremlin Cup, de la Moscova. A învins-o în primul tur pe sportiva rusă Anastasia Potapova (68 WTA).

 

 
Simona Halep, câştigătoare a turneului moscovit cu 8 ani în urmă, s-a impus fără mari emoţii, cu scorul de 6-1, 6-4, după un meci ce a durat o oră şi 33 de minute.

După un prim set, în care Halep a câştigat toate game-urile contra serviciu, cedând la rândul ei un break, Potapova a făcut un set secund mai bun, revenind de la 3-1, cu trei game-uri consecutive. De la 3-4, Halep nu a mai cedat nici un game şi s-a impus în final cu 6-4.

În ciuda faptului că a avut doar 7 lovituri câştigătoare, Simona Halep a trecut în optimi ştiind să provoace 33 de greşeli neforţate ale Potapovei.

„A fost un meci dificil, întotdeauna e dificil să joci împotriva ei, ştiam că va fi o adversară complicată. Chiar dacă am câştigat mai uşor primul set, ştiam că va lovi mai tare şi va fi greu să returnez. Am rămas încrezătoare până la final, iar serviciul m-a ajuta mult astăzi”, a spus Halep, la interviul de pe teren.

Întrebată dacă îşi doreşte un nou titlu la Moscova, Halep a mai spus: „E greu să mă gândesc acum la un nou titlu, pentru că am fost accidentată, dar orice e posibil, mă voi lupta în fiecare meci pe care îl voi juca aici, pentru că îmi face plăcere să joc la Moscova.”

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *