Simona Halep a început cu dreptul cursa pentru trofeul Australian Open 2021

Simona Halep a început cu dreptul cursa pentru trofeul Australian Open 2021
gazduire web create web design

Numărul 2 mondial, Simona Halep, a debutat cu o victorie lejeră, luni dimineaţa, la Melbourne, în primul tur al tabloului de simplu, feminin, de la Australian Open 2021. Halep a învins-o în două seturi, 6-2, 6-1 , pe australianca Lizzete Cabrera (23 ani, 140 WTA), care a beneficiat de un wildcard.

 

 
Primul set a fost adjudecat uşor de Simona Halep, care şi-a câştigat servicul şi a luat şi primele două break-uri, pentru un 4-0, avantaj suficient pentru a câştiga primul joc (6-2).

Simona a servit bine şi a câştigat 12 din cele 13 puncte jucate din primul serviciu. I-a funcţionat bine şi returul, cu aproape 60% puncte câştigate pe primul serviciu al adversarei.

Setul secund a debutat cu câteva mici erori ale româncei, care nu s-au reflectat însă în scor, pe care Halep la dus la 5-0.

Pe final, meciul s-a animat puţin, când Cabrera i-a luat un break Simonei.

Favorita numărul 2 s-a impus în cele din urmă cu 6-2, 6-1, cu un joc solid, dezinvolt, demonstrând o formă fizică şi mentală bună, echilibrată.

Halep o va întâlni în turul 2 o altă australiancă, pe Ajla Tomljanovic (27 ani, WTA 69), meci ce va avea loc cel mai probabil, miercuri dimineaţa. Tot luni dimineaţa, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu au părăsit competiţia, fiind învinse din primul tur.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *