gazduire web create web design

Shawn Mendez lanseaza noul album „Illuminate pe 23 septembrie”

Shawn Mendez lanseaza noul album „Illuminate pe 23 septembrie”
gazduire web create web design

Mult anticipatul album Illuminate al lui Shawn Mendes, artist detinator al mai multor discuri de platina, va fi lansat pe 23 septembrie. Albumul, ce include single-ul de succes “Treat You Better”, este disponibil pentru pre-comanda pe iTunes, de pe 8 iulie.

 

 
Mult anticipatul album Illuminate al lui Shawn Mendes, artist detinator al mai multor discuri de platina, va fi lansat pe 23 septembrie. Albumul, ce include single-ul de succes “Treat You Better”, este disponibil pentru pre-comanda pe iTunes, de pe 8 iulie. Cei care pre-comanda albumul primesc  piesa “Treat You Better”, noul single “Ruin”, precum si trei piese ce vor fi disponibile inainte de lansare.

Shawn va prezenta pentru prima oara noul album pentru fanii sai in cadrul evenimentului de lansare, un show special ce va avea loc in Madison Square Garden, pe 10 septembrie. Pe langa un concert live, fanii vor avea parte de o experienta Illuminate unica. Trailerul evenimentului este disponibil aici. Biletele vor fi puse in vanzare pentru public de pe 16 iulie.

“Treat You Better” a debutat pe prima pozitie in 26 de tari, inca de la lansarea pe iTunes. Piesa se afla deja in Top 20 in topurile radiourilor pop, este printre primele 10 piese in topul Spotify Global 50, precum si in Top 20 in topul global Shazam. The New York Times a catalogat single-ul drept “o piesa care scoate in evidenta maturitatea lui Shawn”, in timp ce Billboard o declara “o piesa perfecta pentru vara”.

Shawn a concertat in cadrul TODAY Show Summer Concert Series, pe 8 iulie si pe 11 iulie la emisiunea The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Aceste momente pregatesc inceputul concertelor din America de Nord, din cadrul turneului mondial al artistului, ce va debuta pe 15 iulie, in Florida.

Dupa un turneu sold-out in Europa, acest nou turneu cu 26 de date, va ajunge pe 21 august si la Air Canada Centre, din orasul natal al lui Shawn, Toronto. In continuarea concertului de lansare a albumului Illuminate de la Madison Square Garden, de pe 10 septembrie, Shawn va sustine concerte in Australia si Filipine, date noi urmand a fi anuntate. 

Vezi trailerul evenimentului “Shawn Mendes – Illuminate” aici:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *