Shakira se confruntă cu o nouă anchetă privind o presupusă fraudă fiscală în Spania

Shakira se confruntă cu o nouă anchetă privind o presupusă fraudă fiscală în Spania
gazduire web create web design

Celebra cântăreaţă Shakira se confruntă cu o nouă anchetă privind o presupusă fraudă fiscală în Spania. Autorităţile vor să verifice modul în care vedetă şi-a achitat impozitul pe venit şi pe avere în 2018, a anunţat joi un tribunal spaniol, potrivit Reuters.

 

 

 
Cântăreaţa se confruntă deja cu proceduri judiciare în Spania şi ar putea ajunge în faţa unui judecător la sfârşitul anului 2023 într-un alt caz legat de impozite restante în valoare de peste 14,5 milioane de euro datorate între 2012 şi 2014.

În acest caz, procurorul cere o pedeapsă de până la opt ani de închisoare pentru vedeta de 46 de ani, al cărei nume complet este Shakira Isabel Mebarak. Tribunalul din oraşul Esplugues de Llobregat, în nord-estul Spaniei, în apropiere de Barcelona, nu a oferit mai multe detalii în anunţul de joi.

Reprezentanţii Shakirei au declarat că aceasta nu a primit nicio notificare şi că a aflat despre noul caz prin intermediul presei. În prezent, cântăreaţa locuieşte la Miami şi va trebui să fie notificată personal la noua ei adresă, au adăugat ei.

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *