gazduire web create web design

Shakira evită închisoarea: a ajuns un acord cu procurorii spanioli în cazul fraudei fiscale

Shakira evită închisoarea: a ajuns un acord cu procurorii spanioli în cazul fraudei fiscale
gazduire web create web design

Starul pop Shakira a ajuns la o înţelegere cu procurorii spanioli pentru a soluţiona un caz de fraudă fiscală. Acordul a fost încheiat chiar înainte ca procesul să înceapă, potrivit BBC.

 

 

 
Cântăreaţa se confrunta cu acuzaţii de fraudă fiscală în valoare de 14,5 milioane de euro şi urma să fie judecată într-un tribunal din Barcelona. Procurorii spanioli cereau o condamnare de opt ani de închisoare şi o amenda de 23,8 milioane de euro.

Shakira, care a respins toate acuzaţiile, a anunţat că a încheiat acordul de dragul copiilor ei. Ea a spus că „ei nu vor să-şi vadă mama sacrificându-şi bunăstarea personală în această luptă”. Artista a respins anterior un acord oferit de procurori, optând să meargă la judecată.

Cazul s-a centrat în jurul locului în care a locuit Shakira între 2012 şi 2014. Procurorii au susţinut că ea a locuit în Spania, deşi şi-a declarat reşedinţa oficială în altă parte. Astfel, ea ar fi evitat plata unor impozite. Conform legislaţiei spaniole, cei care petrec mai mult de şase luni în ţară sunt consideraţi rezidenţi din punct de vedere fiscal.

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *