Seria de filme Fast & Furious ajunge la finish

Seria de filme Fast & Furious ajunge la finish
gazduire web create web design

Saga „Furios şi Iute”, una dintre cele mai profitabile din istoria cinematografiei, opreşte motoarele după partea a 11-a. Deocamdată fanii vor putea vedea partea a 9-a la cinema din 28 mai 2021, la mai bine de un an de la data programată iniţial.

 

Capăt de linie pentru longeviva serie Furios şi Iute. Franciza se va termina cu al 11-lea film, la 20 de ani de la start.
Vestea a fost confirmată de studiourile Universal, care nu exclud însă posibilitatea continuării unor poveşti paralele. Între timp, lansarea părţii a 9-a a fost amânată luna trecută pentru 28 mai 2021, la mai bine de un an de la data anunţată iniţial.

Începută în 2001, saga Fast & Furios este cea mai de succes din istoria Universal, întrecând la încasări chiar şi seria Jurassic Park. Vin Diesel, care a părăsit seria după primul film şi s-a întors în 2009 pentru partea a 4-a, spune că a început să se gândească la final chiar înainte să înceapă filmările la F9. „Chiar dacă părţile 1 şi 2 din Fast 10 vor fi ultimele, ar fi frumos ca lumea asta a noastră să continue şi pentru generaţiile care vor veni”, a spus actorul.

„- Am venit să te dobor, frăţioare.
– Aici ai greşit. Eşti în lumea mea.”

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *