Sepsi Sfântu Gheorghe a învins UTA Arad la scor de neprezentare

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins UTA Arad la scor de neprezentare
gazduire web create web design

Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat joi după-amiază, la scor de neprezentare, partida cu UTA Arad. Sepsi e pe un surprinzător loc 4 la finele etapei.

 

Primul meci al zilei în Liga 1 le-a adus faţă în faţă pe Sepsi Sfântu Gheorghe şi pe UTA Arad. Gazdele au jucat ofensiv de la început, ratând o primă ocazie în minutul 7.

Un minut mai târziu, gazdele cer un penalty, neacordat însă. Acelaşi lucru îl fac şi arădenii după 20 de minute, tot fără rezultat.

Sepsi deschide scorul prin Safranko, care a introdus mingea în poartă, după ce portarul advers a respins în faţă şutul lui Achahbar (1-0, min. 32). Puţin înainte de pauză, arădeanul Buhăcianu scapă singur pe flancul stâng, pătrunde în careu dar nu reuşeşte să îl învingă pe Niczuly.

Covăsneni rămân periculoşi şi după reluare, iar Safranko şutează puţin pe lângă. Sepsi domină şi UTA bifează şi ea o jumătate de ocazie. Safranko face dubla din pasa lui Aganovic (2-0, min. 81), iar UTA
iroseşte cea mai mare şansă de gol prin Ursu, incapabil să învingă portarul advers din poziţie unu la unu.

Golofca închide tabela pe contraatac cu un superb şut la vinclu (3-0, min. 85). Sepsi e pe locul 4 la finalul etapei, la două puncte în faţa Academicii Clinceni.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *