Se extinde ceaţa în Moldova. Meteorologii au redactat un nou Cod galben valabil în Galaţi şi Iaşi

Se extinde ceaţa în Moldova. Meteorologii au redactat un nou Cod galben valabil în Galaţi şi Iaşi
gazduire web create web design

Meteorologii au emis sâmbătă dimineaţa o avertizare Cod galben de ceaţă, valabilă în judeţele Galaţi şi Iaşi. Avertizarea care este valabilă până la ora 10.00, este cea de a două care vizează Moldova, judeţele Bacău şi Vaslui fiind şi ele afectate de ceaţă.

 

 
Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, codul galben de ceaţă este valabil în judeţele Galaţi şi Iaşi. Avertizarea este în vigoare până la ora 10.00. În aceste zone se semnalează local ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

O avertizarea asemănătoare a fost emisă sâmbătă şi vizează tot zona Moldovei. Este ceaţă deasă în judeţul Vaslui şi în mai localităţi din judeţul Bacău. Sunt afectate Podu Turcului, Răchitoasa, Corbasca, Stănişeşti, Glăvăneşti, Motoşeni, Pânceşti, Parincea, Ungureni, Plopana, Dealu Morii, Găiceana, Huruieşti, Tătărăşti, Traian, Lipova, Filipeni, Vultureni, Odobeşti, Coloneşti, Roşiori, Secuieni, Onceşti şi Izvoru Berheciului. Avertizarea este în vigoare tot până la ora 10.00.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *