gazduire web create web design

Se anunţă ninsori în Capitală. Strat de zăpadă de 10 centimetri

Se anunţă ninsori în Capitală. Strat de zăpadă de 10 centimetri
gazduire web create web design

Vor fi înregistrate ninsori în Capitală, iar stratul de zăpadă va ajunge la 10 centimetri, potrivit prognozei speciale pentru Bucureşti valabilă de vineri până sâmbătă seara.

 

 

 
Astfel, de vineri de la ora 10.00 până sâmbătă la ora 8.00, valorile de temperatură în Capitală vor fi în continuare cu mult mai mari decât cele normale datei, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 0…1 grad. Cerul va fi variabil cu înnorări seara şi noaptea când vor fi precipitaţii.

Vor fi ploi, care din a doua parte a nopţii se vor transforma în ninsoare. Cantităţile de precipitaţii vor fi de 15…20 l/mp şi se va depune strat de zăpadă cu grosimi de 6…7 cm. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări spre sfârşitul intervalului când la rafală vor fi viteze de până la 45 km/h.

Sâmbătă, până la ora 17.00, vor fi înnorări şi va continua să ningă, astfel că până la sfârşitul intervalului grosimea stratului de zăpadă va fi în medie de 10 cm. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze de 40…45 km/h. Vremea se va răci accentuat, iar temperatura maximă va fi de 1…2 grade.

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *