Schimbare importantă la Google Photos. Ce se întâmplă cu pozele şi videoclipurile salvate

Schimbare importantă la Google Photos. Ce se întâmplă cu pozele şi videoclipurile salvate
gazduire web create web design

Stocarea fotografiilor şi a clipurilor nu va mai fi nelimitată pe Google Photos. De la mijlocul anului viitor, toate fotografiile şi clipurile salvate or fi deduse din capacitatea de stocare gratuită oferită de Google, adică 15 GB.

 

De asemenea, pe lângă fotografii şi cluipuri, şi documentele create în cloud vor fi contabilizate.

Singurii care vor avea în continuare stocare nelimitată în Google Photos sunt posesorii de telefoane Google Pixel.

„Doar dacă ai un Pixel, dacă ai e bine, dar dacă nu foloseşti un Pixel, pregăteşte portofelul. Google, serios, chiar vrei să faci asta?”, spune Jaime Rivera, Pocketnow.

Pozele şi filmele încărcate în cloud până în 1 iunie 2021 vor rămâne acolo şi nu vor fi luate în calcul la cota de stocare. Dar Google va şterge informaţiile conturilor care au doi ani de inactivitate.

„Google nu prea avea cum să facă bani, pentru că tot ce ar încărca oamenii ar fi sub limita stabilită anterior. E aiurea pentru ei şi acum vor să facă să fie aiurea şi pentru noi, renunţând la capacitatea de stocare nelimitată”, comentează Dennis Vice, youtuber.

Ca alternative, oamenii pot folosi Google One, soluţia plătită, care pentru 1,99 dolari pe lună oferă 100 GB spaţiu de stocare. În funcţie de suma plătită, spaţiul de stocare poate ajunge până la 2 TB.

Flickr e o altă soluţie, care permite stocarea a 1.000 de articole media gratuit sau pentru 5,99 dolari pe lună oferă stocare nelimitată. Pentru 9,99 dolari pe an, la Dropbox utilizatorii au 2 TB spaţiu de stocare în cloud, iar utilizatorii Apple pot obţine 50 GB pentru 0.99 dolari pe lună.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *