Scandal la meciul PSG-Basaksehir Istanbul. Arbitrul Sebastian Colţescu acuzat de rasim. Echipele au ieşit de pe teren

Scandal la meciul PSG-Basaksehir Istanbul. Arbitrul Sebastian Colţescu acuzat de rasim. Echipele au ieşit de pe teren
gazduire web create web design

Meciul din Liga Campionilor dintre Paris SG şi Basaksehir Istanbul a fost întrerupt în minutul 16, iar jucătorii s-au întors în vestiar, după un presupus incident rasist în care a implicat Sebastian Colţescu, al patrulea arbitru al meciului.

 

Meciul din Liga Campionilor dintre Paris SG şi Basaksehir Istanbul a fost întrerupt în minutul 16, iar jucătorii s-au întors în vestiar, după un presupus incident rasist care a implicat Sebastian Colţescu, al patrulea arbitru al meciului.

Personalul turcilor şi jucătorii, urmaţi de cei ai PSG, au luat decizia de a părăsi terenul după eliminarea lui Pierre Achille Webo care a reclamat remarcile rasiste ale arbitrului român. Termenul „negru” ar fi fost folosit de al patrulea arbitru când i-a cerut centralui, Ovidiu Haţegan să elimine pe cineva de pe banca echipei din Turcia. Jucătorii parizieni au cerut foarte repede explicaţii şi şi-au acordat sprijinul pentru protestele echipei adverse.

Echipele cer ca meciul să fie reluat fără Colţescu.

Pe contul oficial de Twitter al clublui din Turcia a fost postat un mesaj împotriva rasismului. Pe contul oficial de Twitter al clublui din Turcia a fost postat un mesaj împotriva rasismului.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *